مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر ذرهبین بهداشت
رئیس مرکز بهداشت بوشهر گفت: در فصل بهار، 245 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در شهرستان بوشهر شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
به گزارش ایسنا، «حسن فخرایی» افزود: با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماریهای مرتبط با مواد غذایی، بازدید به صورت مستمر در ساعات اداری، غیراداری و روزهای تعطیل از صنوف مرتبط انجام شد و در همین زمینه از ابتدای سال تاکنون 245 واحد صنفی متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند و 20 واحد نیز پلمب شدند.
وی بیان کرد: صنوف متخلف پس از تشکیل پرونده در مراجع قانونی در صورت بیتوجهی و عدم رفع نواقص بهداشتی با دریافت اخطاریه و سپس پلمب محل کسب خود مواجه خواهند شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار کرد: سامانه شکایات مردمی، پل ارتباطی بین مردم و حوزه سلامت است و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس بگیرند.